Vlaggen op maat

Natuurlijk kan TotalPrint uw vlaggen leveren in ieder gewenst formaat en ieder gewenst aantal. Een enkele digitaal geprinte geboortevlag of juist een hele voorraad gezeefdrukte vlaggen in uw huisstijlkleuren, wij helpen u graag aan een vlag geheel volgens uw wensen.

Formaat, materiaal en kleuren

Ook als u een vlag wilt hebben met een afwijkende maat dan is dit geen enkel probleem. Vlaggen kunnen op elk gewenste maat gemaakt worden van extra klein zoals bootvlaggen of zeer groot zoals vlaggen op hoge gebouwen van 6 x 4 meter. De materialen die wij hiervoor gebruiken zijn standaard 3-draads glanspolyester of als het steviger moet Polystretch. Ook kan de afwerking van de vlaggen helemaal naar wens worden ingevuld. De vlaggen worden digitaal gedrukt en kunnen daardoor in zwart wit of in kleur gedrukt worden. De levertijd is doorgaans 4-8 werkdagen.

Confectie

Met confectie bedoelen we de afwerking van de vlaggen. Voor staande baniervlaggen word er een zoom aan de bovenzijde gemaakt waar een stang doorheen geschoven kan worden en daarna worden er ver de mastzijde naar beneden om de meter karabijnhaken. Voor liggende mastvlaggen worden er of haken in gezet boven en onder aan de mastzijde of een koord beneden en een lus boven. Alle vlaggen kunnen ook omgezoomd worden voor extra stevigheid.

Prijsindicatie:

Zwaaivlaggetjes
Aantal: 500
Formaat: M
materiaal: Houten stok papieren vlag
Bedrukking: Full colour
Afwerking: Geen
Levertijd: 7-9 werkdag(en)
€ ??? Excl. BTW
Gevelvlag
Aantal: 1
Formaat: 80 x 120 cm
materiaal: Frontlit B1 510 grams
Bedrukking: Full colour
Confectie: Zoom aan bovenzijde
Levertijd: 5-9 werkdag(en)
€ ??? Excl. BTW

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Beachvlaggen

Beachvlaggen