Beachvlaggen

De beachflags van TotalPrint zijn een ware eye-catcher voor uw bedrijf of evenement. Snel op te zetten en eenvoudig te verplaatsen. Omdat onze beachflags in verschillende maten leverbaar zijn is er altijd wel een passende oplossing. Zo makkelijk kan opvallen dus zijn!

Formaat, materiaal en kleuren

Voor beachvlaggen zijn er verschillende vormen, maten en materialen om uit te kiezen. Het standaard model is de “vlag”, daarnaast bestaan er ook nog rechte en druppelvormige beachvlaggen.  Wilt u een speciale beachflag dan kan er ook gekozen worden voor wat uniekere vormen. Voor het materiaal zijn er vaak 2 mogelijkheden namelijk 3-draads glanspolyester of LongLife vlaggenmateriaal. LongLife materiaal is wat steviger en heeft daardoor een iets langere levensduur bovenop de ongeveer 2-3 maanden van een normale beachvlag. Al deze vlaggen hebben ook nog een maat om uit te kiezen die loopt van S t/m L en bij sommige ook tot XL. De vlaggen worden digitaal gedrukt en kunnen daardoor in zwart wit of in kleur gedrukt worden. De levertijd is doorgaans 4-8 werkdagen.

Voet

Doordat beachflags in veel verschillende situaties gebruikt worden kunt u de voet waar de beachvlag in staat zelf uitkiezen bij uw bestelling. De voeten variëren van simpele waterzakken boven op een kruisstandaard tot kunststof grondboren voor in losse ondergrond. Veelgebruikt is de grondpin welke klein formaat is en grote beachvlaggen kan ondersteunen.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Vlaggen op maat

Vlaggen op maat

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: