Stickers op rol

Gebruikt u veel stickers in uw bedrijf, bijvoorbeeld als sluitzegel van verpakkingen? Dan zijn de stickers op rol van TotalPrint voor u de ideale oplossing! Geleverd in een handig dispenserdoosje en leverbaar in verschillende vormen, formaten en materialen.

Formaat, materiaal en kleuren

Stickers op rol worden vaak gebruikt voor keuringsstickers of kortingsstickers in winkels. De formaten van de stickers kunt u zelf bepalen evenals de vorm. Vaak worden ronde stickers gebruikt als kortings of keuringsstickers. Het materiaal van de stickers kan papier of vinyl zijn en de kleefkracht kan ook gekozen worden. Voor het drukken van stickers op rol kunnen meerdere druktechnieken benut worden met ieder zijn voor en nadelen. Het bedrukken kan in kleur zwart wit of in PMS. De levertijd voor stickers op rol bedraagt 6-8 werkdagen.

Afwikkeling

Afwikkeling bij stickers op rol is van groot belang voor de eindgebruiker, dit bepaalt of de stickers aan de buitenkant op de rol zitten of aan de binnenkant. Ook kan hier worden gekeken naar hoe het logo op de rol staat zodat bij het plakken van de stickers je ze niet heel de tijd om hoeft te draaien. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Sticker papier

Sticker papier

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: