Raamstickers

Tijdelijke promotie of reclame op uw winkelruit met de raamstickers van TotalPrint. Naar keuze aan de binnen- of de buitenzijde te plakken en zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt leverbaar op wit of transparant stickervinyl.

Formaat, vinyl en kleuren

Raamstickers kunnen in elk gewenst formaat en vorm gemaakt worden. Ook kan er gekozen worden tussen enkelzijdige stickers en dubbelzijdige stickers of stickers die het beeld aan de lijmkant hebben waardoor deze buiten te lezen zijn maar binnen geplakt worden. Hierbij wordt ook vaak nog een extra laag wit op de achterzijde gedaan om de sticker niet te laten doordrukken. Het materiaal dat wij hiervoor gebruiken is bijna altijd standaard vinyl in het wit of transparant. De bedrukking gebeurd digitaal waardoor zwart wit en kleur mogelijk zijn. De standaard levertijd is afhankelijk van het type sticker 1-8 werkdagen.

Zelf plakken of laten plakken

Weet u niet zeker of u de stickers zelf wel op kunt plakken? Geen probleem, TotalPrint beschikt over deskundig personeel dat uw stickers graag bij u op locatie komt opplakken. Bent u er wel zeker van dat u de stickers zelf kunt plakken dan krijgt u van ons altijd een handleiding mee zodat u zelf zonder problemen een sticker kunt plakken.

Statische poster

Als je een sticker tijdelijk op een raam of een gladde ondergronden wilt plakken kan je altijd denken aan een statische poster. Een statische poster kleeft aan gladde oppervlaktes door middel van statische elektriciteit. Dit materiaal is zeer handig bij tijdelijke toepassingen.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Sticker vinyl

Sticker vinyl

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: