Doming stickers

Als u slijtvaste stickers wilt hebben, dan kunt u niet om de vinyl stickers van TotalPrint heen. U kiest zelf of u een witte of transparante achtergrond wilt hebben. Bijna ieder gewenst formaat en nagenoeg iedere vorm is leverbaar.

Formaat, vinyl en kleuren

Doming stickers zijn vaak wat kleinere stickers die op machines of producten geplakt worden als merknaam. Bij TotalPrint kunnen wij doming stickers maken in hele kleine oplage vanaf 10 stuks of in grote oplages van duizenden stickers. Het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt is een sterk hechtend vinyl waar een epoxy laag bovenop gezet wordt. Het vinyl dat gebruikt wordt als onderlaag kan ook een speciaal vinyl zijn zoals zilver of goud enz. De kleuren die mogelijk zijn verzin je zelf. Dit kan kleur of zwart wit zijn. De levertijd voor doming stickers is sterk afhankelijk van de oplage en varieert daarom tussen de 2 en 9 werkdagen.

Ronde hoeken

Elke vorm is mogelijk bij doming stickers maar let wel op dat doming stickers altijd afgeronde hoeken moeten hebben van bij voorkeur minimaal 2 mm. Rechte hoeken zijn niet mogelijk omdat de epoxy laag dan niet goed uitvloeit in de hoeken.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Vloerstickers

Vloerstickers

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: