Spandoeken

Opvallen doe je zeker met een spandoek van TotalPrint. Onze spandoeken kunnen worden geleverd op verschillende materialen en in ieder gewenst formaat. Indien gewenst kunnen wij deze voor u omzomen en voorzien van geslagen ogen. Ook spanners kunnen wij desgewenst leveren.

Formaat, materiaal en kleuren

Spandoeken kan je in elke maat krijgen die je wenst. Van kleine spandoeken die je kunt gebruiken om in de tuin op te hangen als tuinposter of hele grote spandoeken van meerdere meters breed en of hoog.. Het materiaal dat wij gebruiken voor spandoeken is frontlit 510 grams of een frontlit mesh 260 grams. Ons frontlit materiaal heeft een B1 certificering wat inhoudt dat deze materialen moeilijk ontvlambaar zijn. Dikker frontlit is eventueel ook mogelijk in overleg. Het bedrukken van spandoeken kan zowel in zwart wit als in kleur. De levertijd voor spandoeken is doorgaans 1-4 werkdagen.

Buizenframe

Als je een spandoek moet ophangen of als deze zelfstandig moet staan dan is het handig om een buizenframe te bestellen waar het doek in gehangen kan worden. Het mooie van een buizenframe is dat je het doek uit kan wisselen zonder een nieuw frame te hoeven bestellen of bevestigen. Buizenframes zijn standaard gemaakt van aluminium en kunnen indien gewenst in iedere kleur gelakt worden.

Enkel of dubbelzijdig?

Spandoeken zijn in 95% van de gevallen enkelzijdig bedrukt. Maar soms is het makkelijk om een dubbelzijdig spandoek te hebben. Als je bijvoorbeeld een spandoek over een straat op pad wilt hangen en deze moet van beide kanten te lezen zijn. Ook kan het handig zijn voor bijvoorbeeld een Start/Finish lijn. Voor dubbelzijdige spandoeken gebruiken wij normaal een dikkere blockout frontlit waardoor de achterzijde niet doorschijnt.

Afwerking

Spandoeken kunnen op meerdere manieren afgewerkt worden. Standaard worden er ringen in geslagen om de 30 cm. Als je de ringen om de 50 cm of alleen in de hoeken wilt dan is dit ook mogelijk. Voor stevigheid kunnen wij ook een zoomband aanbrengen of het doek omzoomen waardoor het doek sterker wordt voor in winderige gebieden bijvoorbeeld. Bij meshdoeken is dit standaard.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Hekwerkdoeken

Hekwerkdoeken

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: