Stoepborden

Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten niet voorbij uw winkel lopen? Door een buitenbord in te zetten! TotalPrint levert diverse soorten en maten buitenborden. Uiteraard kunnen wij deze voor u voorzien van een pakkende poster die ook door TotalPrint kan worden ontworpen en geleverd.

Formaat, materiaal en kleuren

Stoepborden zijn ideaal om op te vallen in winkelstraten of pleinen. De meest gebruikte maat voor een stoepbord is A1 (594 x 841 mm). Voor houten stoepborden zijn de maten afwijkend, Meestal zijn dit ook krijtborden.  De posters die in stoepborden gaan worden gemaakt van 120 grams wit papier. Voor langdurige toepassingen wordt soms gekozen voor Hydroprint waardoor deze extra bestendig is tegen vocht. Houten stoepborden worden met een vinyl sticker beplakt. Het bedrukken van stoepborden of de posters gebeurt digitaal en kan daarom in zwart wit of in kleur gedrukt worden. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen.

Aluminium of hout?

Aluminium stoepborden hebben als voordeel dat ze lang goed blijven en dat je de posters uit kan wisselen die in het stoepbord gehangen worden, hier zit uiteraard een transparant kunststof vel voor ter bescherming. Bij houten stoepborden gebruiken wij vaak krijtborden waar wij een sticker op plakken met mat of glans laminaat.. De uitstraling van deze borden is vaak net wat mooier maar deze is niet makkelijk uit te wisselen omdat hier een nieuwe sticker op geplakt moet worden als je iets anders erop wilt.

Prijsindicatie:

Stoepbord hout
Aantal: 1
Formaat: 55 x 85 cm
materiaal: Hout
Bedrukking: 2 zijden vinyl sticker 
Afwerking: Opplakken + mat laminaat
Levertijd: 2-3 werkdag(en)
€ ??? Excl. BTW
Stoepbord aluminium
Aantal: 1
Formaat: A1 (594 x 841 mm)
materiaal: Aluminium
Bedrukking: 2 posters 120 grams 
Afwerking: Inhangen + beschermfilm
Levertijd: 1-3 werkdag(en)
€ ??? Excl. BTW

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Reclameborden

Reclameborden