Reclameborden

Zoekt u een bord voor op uw gevel of juist iets moois voor aan de muur? TotalPrint levert diverse borden gemaakt van diverse soorten plaatmateriaal. In ieder gewenst formaat en helemaal volgens uw wensen afgewerkt. Zo heeft u een bord of plaat waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Formaat, materiaal en kleuren

Reclameborden zijn vaak Trespa of DiBond borden. Trespa borden zijn dikker en zwaarder dan DiBond borden maar hierdoor zijn deze wel beter bestand tegen stoten. Trespa borden worden vaak gebruikt bij sportvelden langs de rand. DiBond borden zijn aluminium sandwichplaten die lichter en dunner zijn dan Trespa. DiBond platen worden daarom vaker op gevels gebruikt of op plekken waar ze geen stoten of beschadigingen kunnen oplopen. Het bedrukken van reclameborden kan op 2 manieren, direct top late betekend direct op het materiaal drukken. Dit heeft als voordeel dat het snel gemaakt kan worden en dit is vaak ook goedkoper. Een andere optie is om een sticker op het materiaal te plakken. De voordelen hiervan zijn dat je er extra beschermende laminaat op kan zetten waardoor de borden beter bestand zijn tegen krassen en stoten. De levertijd van reclameborden is vaak 3-8 werkdagen.

Afwerking

Reclameborden kunnen onafgewerkt geleverd worden of met een aantal bewerkingen. De afwerking die het meest gebruikt wordt is gaten boren in hoeken of meerdere langs de randen. Voor Trespa kunnen wij er ook speciale Trespa schroeven bij leveren die dezelfde kleur hebben en een torx schroef zodat deze niet zomaar los te schroeven is. Voor DiBond borden leveren wij vaak afstandsbussen mee waarmee het bord netjes aan de muur bevestigd kan worden. Contour snijden is in veel gevallen ook mogelijk.

Enkel of dubbelzijdig?

Reclameborden worden vaak enkelzijdig bedrukt omdat deze in veel gevallen ergens tegen gemonteerd worden. Als een reclamebord gemonteerd wordt op een manier dat beide zijden zichtbaar zijn dan worden deze dubbelzijdig bedrukt of beplakt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Stoepborden

Stoepborden

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: