Achterraamsticker

Is het geheel beletteren van uw auto iets te veel van het goede, dan kunt u er ook voor kiezen om enkel uw achterraam door TotalPrint te laten bestickeren. Naast het produceren en plakken van uw belettering kunnen wij u ook helpen bij het maken van een passend ontwerp.

Formaat, vinyl en kleuren

Het formaat van een achterraamsticker kan heel erg verschillen. Wilt u het hele raam bedekken of wilt u alleen maar een webadres op het raam hebben. Alles is mogelijk. Als u het hele raam bedrukt wilt hebben dan kunnen wij ervoor kiezen om een One-Way Vision folie te gebruiken. Op deze manier kunt u wel makkelijk naar buiten kijken maar naar binnen kijken is moeilijk. Als het gaat om alleen tekst of een klein logo op het raam dan kiezen wij doorgaans voor normale vinyl folie. Dit kunnen wij bedrukken in full colour of wij kunnen speciale folies gebruiken waardoor goud, zilver of parelmoer ook geen enkel probleem is. De levertijd van achterraamstickers is 1-3 werkdagen.

Zelf plakken of laten plakken

Weet u niet zeker of u de stickers zelf wel op kunt plakken? Geen probleem, TotalPrint beschikt over deskundig personeel dat uw stickers graag bij u op locatie komt opplakken. Bent u er wel zeker van dat u de stickers zelf kunt plakken dan krijgt u van ons altijd een handleiding mee zodat u zelf zonder problemen een sticker kunt plakken.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Autobelettering

Autobelettering

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: