Sticker papier

Papieren stickers of etiketten op papier zijn onze goedkoopste stickers. TotalPrint kan deze los of op vellen aan u leveren. Bijna ieder gewenst formaat is hierbij mogelijk en nagenoeg iedere vorm. Kies voor extra opvallende stickers voor fluoriserend stickerpapier!

Formaat, papier en kleuren

Papieren stickers worden bij ons digitaal gedrukt op grote vellen en daarna op maat gesneden of ze worden geprint op stickervellen die al voor gestanst zijn met stickers en als stickervellen uitgeleverd. Papieren stickers hebben vergeleken met vinyl een beperkte kleefkracht en zijn niet waterbestendig. Papieren stickers zijn daardoor ideaal voor tijdelijke toepassingen op gladde materialen. Het papier is vaak 80 grams kopieerpapier met een lijmlaag of het is een lichtglanzende glossy MC papier. Ook is er een Blockout versie van met een donkere achtergrond die je over iets anders heen kan plakken zonder dat dit doorschijnt. De bedrukking kan zwart wit of kleur zijn. De levertijd van papieren stickers is 1-2 werkdagen.

Zelf inprinten

Wij kunnen ook stickervellen leveren die u zelf thuis kunt inprinten. Er is hierbij een ruime keuze uit verschillende maten en hoeveelheden. Op onze webshop www.totalkantoor.nl kan je de verschillende formaten en verpakkingen vinden.

Prijsindicatie:

Blanco etiketvellen
Aantal: 1 doos à 100 vel
Formaat: A4 vel met 105 x 37 mm etiket
Papier: etiket vel met 16 etiketten
Bedrukking: Blanco
Afwerking: geen
Levertijd: 1 werkdag
€ ??? Excl. BTW
Adresstickers
Aantal: 160 unieke adresstickers
Formaat: 105 x 37 mm
Papier: Witte etiketten
Bedrukking: Enkelzijdig zwart wit
Afwerking: Personaliseren
Levertijd: 2-4 werkdag(en)
€ ??? Excl. BTW

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Sticker vinyl

Sticker vinyl