Flyers

Snel en goedkoop je doelgroep bereiken met ongevouwen flyers van TotalPrint. Hoewel het meest gebruikte formaat A5 is drukken wij op ieder gewenst formaat en desgewenst in vorm gestanst. Keuze uit diverse soorten papier en afwerking.

Formaat, papier en kleuren

Flyers worden dagelijks gebruikt om weg te geven of als informatiebladen op een balie. De meest gebruikte formaten voor flyers zijn A6, A5 en A4 maar als je een aangepast formaat nodig hebt of eventueel zelfs in een aparte vorm dan is dit uiteraard ook mogelijk. Voor het papier wordt vaak glossy MC papier gebruikt, dit is een papier dat een lichte glans heeft en daarmee mooi opvalt. Steeds vaker zien wij ook meer flyers op ongestreken wit papier met een wat mattere uitstraling. Het doel van de flyer bepaalt vaak de dikte, zo wordt 80 grams papier vaak gebruikt voor strooiflyers, 130 grams voor strooiflyers maar ook als deze met een mailing mee moeten en 170 grams en 250 grams worden vaak gebruikt voor de iets meer gerichte flyers.

De bedrukking kan op verschillende manieren. Full Colour, PMS kleuren of alleen grijswaarden. Als de flyers in PMS kleuren gedrukt moeten worden dan wordt de levertijd van standaard 1-3 werkdagen vergroot naar 6-8 werkdagen in verband met de druktechniek.

Enkelzijdig of dubbelzijdig?

Flyers worden tegenwoordig vaak dubbelzijdig bedrukt in plaats van enkelzijdig. Bij de keuze tussen enkel of dubbelzijdig heeft het doel van de flyer een grote impact. Is het een strooiflyer met weinig informatie dan wordt vaak gekozen voor enkelzijdig, maar moet er meer informatie op dan aan 1 kant past dan is dubbelzijdig een eenvoudige oplossing.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Folders

Folders

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: