Technische tekeningen

TotalPrint verzorgt voor diverse klanten ook het printen van technische tekeningen, zoals bouwtekeningen of naaipatronen. Dit kan in zowel kleur als zwart/wit worden geprint of in zwart/wit worden geplot. Uiteraard heeft u keuze uit verschillende papiersoorten en wij kunnen de tekening ook voor u vouwen.

Formaat, papier en kleuren

Bouwtekeningen komen in vele vormen en maten. Vaak worden er standaard A formaten gebruikt maar af en toe zijn er ook tekeningen die aan geen enkele maat voldoen. Wij printen elk formaat af in kleur of zwart wit. Technische tekeningen worden meestal op 75 grams wit papier geprint maar indien nodig kunnen wij ook printen op calqueer (overtrek) papier of op Hydroprint. Het bedrukken gebeurt met wax inkten en kan zowel zwart wit als in kleur bedrukt worden. De standaard levertijd voor het printen van technische tekeningen is doorgaans minder dan 1 werkdag. Als u uw tekeningen naar ons mailt kunt u ze in veel gevallen binnen 2 uur alweer ophalen. Kopiëren van tekeningen is ook mogelijk, let wel dat er op wachten niet altijd mogelijk is omdat de machine bezet kan zijn. Als u op kopietjes wilt wachten dan kunt u het beste eerst contact opnemen zodat wij de machine klaar hebben staan.

Hydroprint.

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Vouwen naar A4

In vrijwel alle gevallen worden tekeningen gevouwen naar A4 waarbij de legenda indien mogelijk op de juiste manier aan de voorkant geplaatst word. Als tekeningen in boeken of mappen ingebonden moeten worden kunnen wij de tekeningen ook 2 cm smaller vouwen op 19 cm breed. Al u uw tekening niet opgevouwen wilt hebben geef dit dan aan bij uw bestelling.

Inscannen en mailen

Scannen van technische tekeningen kunnen wij ook. Na het inscannen van de tekening(en) sturen wij deze naar u toe via E-mail of indien gewenst of bij veel tekeningen kunnen wij deze op uw USB stick zetten of wij leveren er een USB stick bij.

Formaat overzicht:

A4 210 x 297 mm   A0 841 x 1189 mm
A3 297 x 420 mm   A0+ 914 x (max) 1400 mm 
A2 420 x 594 mm   A0++ 914 x (max) 1800 mm 
A1 594 x 841 mm   Dubbel A0 914 x (max) 2400 mm 
A1+ 594 x 1189 mm      

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Kopiëren en printen

Kopiëren en printen

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: