Kopiëren en Printen

Ook voor alledaags printen of kopiëren helpen de specialisten van TotalPrint u graag verder. Van een enkele kleurenprint op A3-formaat tot het kopiëren van verslagen of rapportages. In zowel kleur als zwart-wit. Indien gewenst voorzien van nietjes, verlijmd of ingebonden met een Wire-O spiraal.

Formaat, materiaal en kleuren

Onder kopiëren en printen verstaan wij bij TotalPrint vaak printopdrachten die geen echte naam hebben. Denk hierbij aan kleine opdrachten zoals contracten kopiëren of uitprinten en meer. Maar ook grote opdrachten zoals het kopiëren of uitprinten van verslagen die uitgedeeld moeten worden. Standaard printjes worden vaan op 80 grams kopieerpapier gedrukt maar als u het steviger, glanzender of glimmend wilt dan is dit ook mogelijk. Dit kan allemaal in kleur of zwart wit en in welke oplage u wilt.

Afwerking

Voor de afwerking zijn er heel veel mogelijkheden zoals Nieten in hoeken of in de rug, Lijmen aan 1 zijde, Inbinden met Wire-O of linnenband of rondhoeken. Buiten deze simpelere bewerkingen zijn er nog vele mogelijkheden tot uitgebreidere afwerkingsmogelijkheden zoals stansen of pregen en meer.

Hydroprint

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: