Veiligheidshesjes

Uiteraard staat de veiligheid van uw klanten en personeel voorop. Staan deze vaak in het donker of wilt u dat zij extra opvallen, kies dan voor bedrukte veiligheidshesjes van TotalPrint. Deze zijn leverbaar in diverse opvallende kleuren en verschillende maten.

Formaat, textiel en kleuren

Veiligheidshesjes komen in een aantal maten. Onze standaard veiligheidshesjes hebben de maat: L/XL in de kleur fluor geel of fluor oranje. Andere kleuren of specifieke hesjes voor bepaalde doelen zoals verkeersregelaars kunnen wij ook leveren. De standaard veiligheidshesjes hebben we in een heren en kindermodel. Voor de kindermaten kunt u het beste contact opnemen. De veiligheidshesjes kunnen op veel manieren bedrukt worden maar dit gebeurt meestal op basis van sublimatie. Hierbij wordt het polyester van het hesje verkleurt door speciale inkt. Dit vervaagt niet en gaat daarom heel erg lang mee. Bij sublimatie is zwart de meest duidelijke kleur om te gebruiken, andere kleuren zouden mengen met de kleur van het hesje. Hiervoor gebruiken wij andere technieken die op de hesjes gedrukt worden in plaats van erin. De levertijd bedraagt doorgaans 1-8 werkdagen.

Standaard maten bedrukking

Voor bedrukkingen houden wij standaard maten aan die in 95% van de gevallen werken. Mocht u toch een bedrukking groter of kleiner willen hebben dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk. De standaard maten zijn:

Borst: ± 8 - 11 cm breed of hoog
Rug / buik: ± 25 - 28 cm breed of hoog

Eigen textiel

Bij het aanleveren van eigen textiel moet er rekening gehouden worden met een aantal punten. Ten eerste moet het materiaal geschikt zijn om op te drukken, dat wil zeggen dat het textiel bestand moet zijn tegen de hoge temperatuur van minimaal 190 graden en de druk van onze persen. Tevens mogen er geen naden en andere zaken zitten op de plek waar we de opdruk gaan plaatsen(dit is vaak het geval bij overhemden). De belangrijkste spelregel is dat wij geen enkele garantie geven op de kleding die je aanlevert. Dit geldt ook als wij tijdens het drukproces een fout maken waardoor de kleding onbruikbaar wordt. We geven uiteraard wel garantie op de opdrukken. Wil je weten of jouw textiel geschikt is om te laten bedrukken? Bel ons of stuur een mailtje. Maar het beste is om even langs te komen, zodat wij het textiel kunnen bekijken.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Polo's

Polo's

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: