Polo's

Voor werk of sport bedrukt TotalPrint graag uw polo’s. U kunt kiezen uit een ruim assortiment merken, maten, kleuren en pasvormen. Daarnaast bepaalt u zelf de plaatsen van de bedrukking: op de voorzijde, achterzijde, op de kraag of op de mouwen, alles is mogelijk!

Formaat, textiel en kleuren

Polo’s komen in vele maten. Onze polo’s komen in de volgende maten: S, M, L, XL, XXL waarvan sommige kleuren ook een 3XL hebben. De standaard polo’s hebben we in een heren, dames en kindermodel. Voor de kindermaten kunt u het beste contact opnemen. De polo’s kunnen op veel manieren bedrukt worden, wij beschikken over een aantal verschillende technieken met ieder aparte eigenschappen. Wij kiezen het type bedrukking op 3 criteria. is het tijdelijk of voor langdurig gebruik? Welke kleur en materiaal hebben de polo’s? Wat moet er op de polo’s komen? De meeste polo’s kunnen wij full colour of zwart wit of in enkele kleuren bedrukken. De levertijd bedraagt doorgaans 1-8 werkdagen.

Standaard maten bedrukking

Voor bedrukkingen houden wij standaard maten aan die in 95% van de gevallen werken. Mocht u toch een bedrukking groter of kleiner willen hebben dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk. De standaard maten zijn:

Borst: ± 8 - 11 cm breed of hoog
Rug / buik: ± 25 - 28 cm breed of hoog
Mouw: ± 10 cm breed of hoog

Eigen textiel

Bij het aanleveren van eigen textiel moet er rekening gehouden worden met een aantal punten. Ten eerste moet het materiaal geschikt zijn om op te drukken, dat wil zeggen dat het textiel bestand moet zijn tegen de hoge temperatuur van minimaal 150 graden en de druk van onze persen. Tevens mogen er geen naden en andere zaken zitten op de plek waar we de opdruk gaan plaatsen(dit is vaak het geval bij overhemden). De belangrijkste spelregel is dat wij geen enkele garantie geven op de kleding die je aanlevert. Dit geldt ook als wij tijdens het drukproces een fout maken waardoor de kleding onbruikbaar wordt. We geven uiteraard wel garantie op de opdrukken. Wil je weten of jouw textiel geschikt is om te laten bedrukken? Bel ons of stuur een mailtje. Maar het beste is om even langs te komen, zodat wij het textiel kunnen bekijken.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Sweaters

Sweaters

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: