Schrijfblokken

Uw aantekeningen op een eigen schijfblok? TotalPrint drukt schrijfblokken in verschillende formaten, met of zonder dekblad en verlijmd of met een spiraal. Heeft u nog geen bestand? TotalPrint helpt u graag met het maken van een professioneel ontwerp.

Formaat, papier en kleuren

Schrijfblokken worden gebruikt om dingen te onthouden of mee te nemen naar vergaderingen om notities te maken. Schrijfblokken zijn vaak groter dan notitieblokken maar hebben ongeveer hetzelfde doel. De meest gebruikte maten zijn A5 (148 x 210 mm) voor kleine handzame boekjes of A4 (210 x 297 mm) voor grotere schrijfblokken. Het papier dat gebruikt wordt in schrijfblokken is ongestreken wit omdat je hier goed op kan schrijven. De dikte van het papier is meestal 80 of 90 grams. Het aantal vel in een boekje of blok is zelf aan te passen naar wat nodig is. Doorgaans is 25, 50 of 100 vel standaard.

De bedrukking kan op verschillende manieren. Full Colour, PMS kleuren of alleen grijswaarden. Als de schrijfblokken in PMS kleuren gedrukt moeten worden dan wordt de levertijd van standaard 1-4 werkdagen vergroot naar 6-8 werkdagen in verband met de druktechniek.

Bindwijze

Bij schrijfblokken maken wij gebruik van 3 standaard manieren on de boekjes of blokken in te binden. Bij kleinere A5 boekjes maken wij vaak gebruik van een Wire-O bindwijze en bij de grotere A4 blokken gebruiken wij lijm zoals een notitieblok of wij perforeren het papier, zodat de pagina’s makkelijk afscheuren en binden wij de korte zijden in met een linnenband in de kleur wit of zwart.

Lijntjes, ruitjes of alleen logo?

Schrijfblokken zijn meestal voorzien van bladen met logo en lijntjes om op te schrijven.. Maar u kunt erop zetten wat u wilt uiteraard. Als u veel berekeningen wilt noteren kunt u er een ruitjespatroon opzetten, mocht u veel schrijven dan kunt u er lijntjes op zetten en als u gewoon af en toe een beetje wilt kliederen laat je hem leeg met alleen een logo erop. Ook is het mogelijk om op de voorzijde lijntjes te plaatsen en op de achterzijde van de pagina ruitjes.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: