Notitieblokken

Een notitieblok als relatiegeschenk wordt altijd gewaardeerd. Maar ook binnen uw eigen organisatie geeft een eigen notitieblok een professionele uitstraling. TotalPrint drukt notitieblokken in verschillende formaten. Bovendien kiest u zelf het aantal velletjes van uw notitieblok!

Formaat, papier en kleuren

Notitieblokken zijn vaak kleine makkelijk mee te nemen kladblokjes. Het meest gebruikte formaat hierbij is A6 (105 x 148 mm). De blocs gelijmd aan de korte kant en kunnen daarna vel voor vel afgescheurd worden.

Voor het papier gebruiken wij doorgaans 80 of 90 grams wit papier, maar ook hier zijn eindeloze mogelijkheden in. In een bloc zitten 25, 50 of 100 vel papier.

De bedrukking kan op verschillende manieren. Full Colour, PMS kleuren of alleen grijswaarden. Als de notitieblokken in PMS kleuren gedrukt moeten worden dan wordt de levertijd van standaard 1-4 werkdagen vergroot naar 6-8 werkdagen in verband met de druktechniek.

Lijntjes, ruitjes of alleen logo?

Notitieblokken hebben meestal geen lijntjes of ruitjes maar alleen een logo onderin of bovenin. Maar u kunt erop zetten wat u wilt uiteraard. Als u veel berekeningen wilt noteren kunt u er een ruitjespatroon opzetten, mocht u veel schrijven dan kunt u er lijntjes op zetten en als u gewoon af en toe een beetje wilt kliederen laat je hem leeg met alleen een logo erop.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: