Doordruksets

Een kassablok of bonnenboekje kan in veel (bouw)bedrijven niet ontbreken. U kiest zelf het aantal en kleuren van de kopieën en of u de sets verlijmd wilt hebben in een blok of liever los geleverd wilt hebben. Indien gewenst voorzien van nummering en bedrukking op de achterzijde.

Formaat, papier en kleuren

Doordruksets komen in veel verschillende maten maar de meest gangbare formaten zijn: A6, A5 en A4. Andere afmetingen zijn in overleg ook mogelijk. Standaard kleuren papier voor doordruksets zijn: wit, roze, geel. Als je op het witte bovenvel schrijft dan wordt er een kopie gemaakt in het zwart op de onderliggende vellen. Er kan gekozen worden voor 2-voud of 3-voud. Mochten er meer vellen dan 3 nodig zijn dan is dit altijd mogelijk, blauw en groen zijn ook kleuren die beschikbaar zijn. Bij de doordruksets wordt vaak gekozen om het eerste vel in kleur en de opvolgende vellen in grijswaarden te drukken.

De bedrukking kan op verschillende manieren. Full Colour, PMS kleuren of alleen grijswaarden. Als de doordruksets in PMS kleuren gedrukt moeten worden, of het is een grote oplage, dan wordt de levertijd van standaard 1-4 werkdagen vergroot naar 6-8 werkdagen in verband met de druktechniek.

Opeenvolgende nummering

Opvolgende nummering is belangrijk voor uw eigen administratie als het gaat om rekeningen, offertes of opdrachtbonnen. Wij kunnen de sets voorzien van een opvolgende nummering in iedere kleur en combinatie van letters en cijfers.

Enkelzijdig of dubbelzijdig?

Enkelzijdig drukken is de meest gekozen optie, door het doordrukken van de geschreven tekst is het niet mogelijk om invulvelden op de achterkant van de vellen te zetten. Algemene voorwaarden en extra informatie voor de klant kunnen wel op de achterzijde gedrukt worden. Dit gebeurt meestal in grijswaarden.

Blocs of sets?

Bij het maken van doordruksets moet ook gekeken worden hoe u ze wilt ontvangen. De sets kunnen in een blok gelijmd worden, met een anti doordruk vel. De sets kunt u daarna lostrekken van het blok. Ook kunnen wij ze als losse sets leveren waarbij de doordrukvellen aan elkaar zitten maar alle sets niet aan elkaar zitten.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: