Consumptiebonnen

De verkoop van drankjes gaat een stuk makkelijker en sneller met consumptiebonnen. Wij kunnen deze los leveren, maar voor nog meer gemak ook in velletjes van 10 stuks. Uiteraard voorzien van een steurrandje voor hele en halve bonnen.

Formaat, papier en kleuren

Voor consumptiebonnen bestaan er vele formaten en uitvoeringen waaruit gekozen kan worden. Bij TotalPrint is alles mogelijk, van kunststof munten tot papieren stroken of bonnetjes. Bij papieren consumptiebonnen, meest gebruikte keuze, worden de bonnen los geleverd of op vellen van 10 bonnen met scheurranden. De formaten van deze bonnen kunnen in overleg naar elk gewenst formaat gemaakt worden. Ook de eventuele indeling van de bonnen. Vaak kiezen wij hier 160 of 250 grams wit of gekleurd papier voor. De bedrukking kan ook geheel naar wens gemaakt worden in kleur of zwart wit. De levertijd voor papieren bonnen bedraagt vaak 1-3 werkdagen, voor kunststof munten is de levertijd tussen de 1-9 werkdagen afhankelijk van de keuze tussen standaard munten of bedrukte munten.

Hele bonnen of ook halve?

Bij papieren consumptiebonnen kan de indeling zelf bepaalt worden in overleg met TotalPrint. Hierbij kunnen wij kiezen voor een strook met alleen maar hele bonnen of stroken met hele en halve bonnen. Alleen halve bonnen op een strook is ook een veel gekozen optie.

Enkel of dubbelzijdig?

Consumptiebonnen hebben meestal maar een enkelzijdige bedrukking. De achterzijde van de consumptiebon is vaak gereserveerd voor sponsoren. Voor kunststof munten kan er gekozen worden voor munten met een enkelzijdige of dubbelzijdige opdruk.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Drankkaarten

Drankkaarten

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: