Bierviltjes

Rond of vierkant, aan u de keuze! TotalPrint kan bierviltjes of onderzetters al vanaf 25 stuks voor u op maat maken. Voorzien van uw eigen ontwerp, teksten of foto’s is het een eyecatcher op ieder feestje. Ook voor particulieren zorgt een eigen viltje pas echt voor feest in de tent!

Formaat, papier en kleuren

Bierviltjes kunt u bij TotalPrint in diverse uitvoeringen bestellen. Wilt u kleine aantallen viltjes dan raden wij papier of Hydroprint aan als materiaal. Dit is makkelijk in huis te bedrukken en kunnen wij snel en voordelig leveren. Het formaat van kleine bierviltjes kunt u helemaal zelf kiezen, let wel op dat ronde bierviltjes in kleine aantallen alleen kunnen als zijnde onderzetters en niet als dun viltje. Bij grotere aantallen kunnen we het klassieke bierviltje materiaal gebruiken en deze rond en vierkant aanbieden, minimale aantallen zijn in veel gevallen 500 stuks. Bedrukken kan dan in full colour of zwart wit. De levertijd voor grote aantallen zal ongeveer 6-9 werkdagen zijn, kleine aantallen daarentegen hebben een levertijd van 1-3 werkdagen.

Enkelzijdig of dubbelzijdig?

Het bedrukken van bierviltjes kan enkelzijdig of dubbelzijdig gebeuren. Je kan ook kiezen om een ander ontwerp op de achterzijde te zetten. Voor kleine tijdelijke toepassingen is enkelzijdig vaak voldoende terwijl voor grotere oplages en horecazaken vaak dubbelzijdig gekozen wordt.

Hydroprint

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Drankkaarten

Drankkaarten

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: