Textielframe

Voor een strakke presentatie van uw foto’s kiest u voor een textielframe van TotalPrint. Door middel van een siliconen pees wordt uw doek eenvoudig en strak in het frame geplaatst. Dit kunt u zelf eenvoudig doen en u kunt de doeken dus ook eenvoudig vervangen.

Formaat, materiaal en kleuren

Een textielframe is een aluminium frame waar een peesdoek tussen wordt gespannen. De frames kunnen in ieder gewenst formaat gemaakt worden en kunnen ook dubbelzijdig ingespannen worden indien gewenst. Het materiaal van het peesdoek is vlaggenstof en hebben een siliconen pees waarmee u het doek simpel kan inspannen. De frames komen in verschillende diktes en de daarbij behorende bevestigingsmogelijkheden. Het bedrukken van de doeken kan in elke kleur. De levertijd van een complete set is ongeveer 5-8 werkdagen. Het maken van alleen een peesdoek duurt ongeveer 2-5 werkdagen. Bijkomend voordeel is dat deze doeken goedkoop te verzenden zijn naar eventueel meerdere vestigingen in vergelijking met ander plaatmateriaal dat veel ruimte en gewicht in beslag neemt.

Verlichting of TV?

Textielframes kunnen ook voorzien van LED verlichting of een flat screen TV achter of in het doek om je textielframe nog meer op te laten vallen. Een TV in je doek kan goed gebruikt worden als je de frames als beurswanden wilt gebruiken.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Mokken

Mokken

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: