OPZOEK NAAR EEN NIEUW ONTWERP?

TotalPrint verzorgt de volledige grafische opmaak voor zowel bedrijf als particulier.

De uitstraling en presentatie van uw ontwerp is erg belangrijk.
Er is tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk.
Of het nu gaat om het ontwerpen van een simpel logo, een creatieve flyer of een uitgebreide huisstijl.

TotalPrint is voor al uw grafische wensen inzetbaar.

Logo

Een goed logo zet je bedrijf op de kaart. Maar wanneer is een logo goed? En wat is er belangrijk om een sterk logo te krijgen? Een logo is namelijk meer dan een paar icoontjes en wat tekst samenvoegen. Een logo moet in een oog opslag herkenbaar zijn. Ook moet je gelijk kunnen zien waar uw bedrijf voor staat.
Meer informatie

Huisstijl

Andere benamingen voor huisstijl zijn identiteit en imago. De identiteit van een bedrijf/organisatie is erg belangrijk. Met een goed logo in de hoofdrol. De identiteit van een bedrijf laat precies zien wat ze willen uitstralen. Het imago van een bedrijf laat zien wat ze daadwerkelijk uitstralen naar het publiek.
Meer informatie

Kaarten

Iets te vieren? een geboorte. een (bedrijfs) feestje, een huwelijk, een jubileum, een verhuizing, een opening of een andere gelegenheid? Daar hoort natuurlijk een mooie kaart op maat bij. Graag denken we met u mee bij het ontwerpen van deze unieke kaart. Al uw wensen vertalen we netjes naar kaartpapier.
Meer informatie

Briefpapier

We weten allemaal dat er steeds meer digitaal gaat. Desondanks wordt er toch nog steeds veel briefpapier gebruikt. Het geeft net even een persoonlijkere touch, dan een simpel digitaal factuurtje via de e-mail. Maar als je briefpapier gebruikt, dan moet het natuurlijk wel goed zijn.
Meer informatie

Enveloppen

Wat komt er bij uw (potentiële) klant als eerste op de mat vallen? Juist een papieren envelop. Een eerste keer betekent ook wel een eerste indruk. En die kan u maar een keer positief achterlaten bij uw (potentiële) klant. Het is dus heel erg belangrijk om hier heel veel aandacht aan te besteden.
Meer informatie

Visitekaarten

In de tijd van nu gebruiken we visitekaartjes als de meest snelle en succesvolle manier om contactgegevens uit te wisselen met elkaar. De bedoeling van een visitekaartje is dan ook, om na afloop van een kort gesprek, of nieuwe ontmoeting met iemand toch in contact te kunnen blijven.
Meer informatie

Flyers

Flyers verspreiden is dé manier om uw boodschap over te brengen tot nieuwe of bestaande klanten. Heb je op het moment een speciale actie of een nieuw product wat gepromoot mag worden? Laat dan flyers drukkers! Er zijn veel situaties te bedenken waarin een flyer de hoofdrol kan spelen.
Meer informatie

Posters

Een poster is de manier om uw bedrijf, evenement of actie onder de man te brengen. Hiervoor dienen alleen de juiste ingrediënten toegevoegd te worden. Denk hierbij aan de juiste teksten, foto's en afbeeldingen. Ook is de doelgroep heel erg belangrijk om over na te denken.
Meer informatie

Folders

Een folder is de oplossing als u voor een relatief goedkope prijs een grote groep mensen wilt bereiken. In folders kunt u veel tekst en beeld kwijt. Hiermee kunt u op een uitgebreide manier uw dienst/product promoten. Een folder is altijd één vel papier, gevouwen op diverse manieren.
Meer informatie

Brochures

Een brochure is een folder, maar dan bestaande uit meerdere pagina's (een folder bestaat altijd uit één enkel vel). Een brochure is altijd gevouwen en vaak voorzien met een of meerdere nietjes in de rug. Dit noemen we "brocheren". Ook zie je wel is dat een brochure een gelijmde rug heeft.
Meer informatie

Advertenties

Een advertentie is een uitgave/publicatie die bedoeld is de lezer over te halen tot het nemen van een bepaalde actie. Bijvoorbeeld het kopen van een bepaald product. Of het deelnemen aan een actie, om korting te ontvangen. Meestal gaat het met adverteren om het promoten van diverse producten.
Meer informatie

Bijzondere wensen

Heeft u nog bijzondere reclame wensen die u niet op de website bent tegengekomen? En bent u benieuwd of wij dit toch voor u kunnen verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Hieronder nog een lijst met steekwoorden van diverse grafische producten. Cadeaubonnen, Stickers etc. etc.
Meer informatie

En nog veel meer!

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Spandoeken

Spandoeken

Stickers vinyl

Sticker vinyl

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: