Aanleverspecificaties        Offerteaanvraag        0162 - 467 121        info@totalprint.nl        ma t/m vr - 8.00 t/m 17.00

Onze specialisten staan de hele zomer voor u klaar!

De periode van de zomervakantie is aangebroken! Tijd om even bij te tanken en voor velen hét moment om de batterijen weer even helemaal op te laden. Deze hele zomer blijft TotalPrint gewoon geopend en staan onze specialisten voor u klaar! Omdat wij tijdens de vakantieperiode op sommige momenten wel met een lagere bezettingsgraad werken, vragen wij u vriendelijk uw opdrachten, waar mogelijk, eerder aan te leveren. En mocht u uw kantoor op gaan ruimen, weet dan dat u op TotalKantoor.nl naast ordners en schrijfgerei ook schoonmaakartikelen kunt vinden.

 https://www.totalkantoor.nl/facilitair/schoonmaak-artikelen

donderdag 07 april 2022 12:52

Prijsverhogingen

Om ons heen horen we de hele dag allerlei prijsverhogingen voorbij komen. Van de prijsverhoging voor energie hebben wij dankzij onze zonnepanelen gelukkig geen last meer. Maar onze leveranciers merken steeds meer schaarste op de markt voor papier en karton, waardoor ook de prijzen verder zullen gaan stijgen. Hoeveel procent verschilt per soort, maar gemiddeld is de prijsverhoging 8 tot 10%. Wilt u de prijsverhoging voorblijven en heeft u drukwerk in de planning? Laat ons het papier dan alvast inkopen tegen de prijs van nu! Wij zullen dit geconditioneerd opslaan en op een later moment voor u bedrukken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Stuur ons een berichtje.

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

woensdag 06 april 2022 12:51

Zonnepanelen op ons dak!

Misschien heeft u het al gezien toen u langs onze drukkerij bent gereden, maar sinds deze maand zijn er ruim 100 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd. Daarmee kunnen wij geheel zelfvoorzienend zijn op het gebied van elektriciteit. Uw drukwerk wordt dus volledig gedrukt op Oosterhoutse groene stroom!
En wilt u het nog groener hebben? Neem dan eens een kijkje op www.uwgroenedrukker.nl Op deze site hebben wij al onze ecologische en milieuvriendelijke papiersoorten en producten overzichtelijk op een rijtje gezet.
Een echte aanrader!

Uw Groene Drukker

maandag 04 april 2022 12:37

Wij stellen aan u voor…

Vorige maand is onze stagiaire Veronique afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Met veel plezier kunnen wij u vertellen dat zij inmiddels bij ons in dienst is gekomen. Zij zal voornamelijk in onze drukwinkel te vinden zijn, waar zij al uw vragen over drukwerk kan beantwoorden. Daarnaast kan Veronique u helpen met het ontwerpen van uw drukwerk en signing. Denk hierbij aan bijvoorbeeld visitekaartjes, brochures en stickers, maar ook spandoeken, vlaggen en beachflags. Door haar kennis en kunde is zij de ideale sparringpartner om u te ontzorgen! Bel ons gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak en een kop koffie met Veronique!

woensdag 16 februari 2022 08:48

Last-minute bestellingen voor carnaval

Heeft u nog een leuke actie die u voor carnaval onder de aandacht wilt brengen? Wij denken graag met u mee! Wij kunnen snel en vakkundig t-shirts bedrukken, stickers maken en uiteraard alle soorten posters en flyers voor u verzorgen. Nog geen opmaak? Geen probleem! Onze creatieve vormgevers denken graag met u mee om een mooi voorstel te maken! Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons dan gerust!

 

Neem contact met ons op!

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

maandag 07 februari 2022 08:44

TotalPrint gesloten op maandag 21 februari

Aanstaande maandag 21 februari zetten wij de volgende stap in het duurzaam maken van onze productie. ‘s Morgens worden er gestart met de installatie van zonnepanelen op het dak van onze drukkerij. Hiermee zullen wij in de toekomst stroom opwekken waarmee we onze machines kunnen laten draaien. Aanstaande maandag hebben wij een deel van ochtend geen stroom en kunnen wij geen productie draaien op onze machines.

Wij zijn wel gewoon bereikbaar voor vragen of om bestellingen af te halen.

 

Neem contact met ons op!

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

vrijdag 18 februari 2022 08:50

Personeelswisseling

TotalPrint BV hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en wij houden u graag op de hoogte van de personeelswisselingen binnen onze organisatie. Na een dienstverband van ruim 10 jaar heeft onze key account manager Toby Raaijmakers per 1 maart 2022 elders een nieuwe uitdaging gevonden. Ad zal de taken van Toby overnemen. Wij zullen zijn gezelligheid en enthousiasme gaan missen en wensen hem uiteraard alle goeds in zijn toekomstige carrière.  IMG 20220218 WA0000 
vrijdag 17 december 2021 14:34

Nieuw jaar, nieuwe ordners

Een nieuw jaar is meestal ook het begin van een nieuw boekjaar. Tijd dus voor nieuwe ordners! We hebben enkele ordners op voorraad in onze drukwinkel, maar online kunt u kiezen uit een ruim assortiment in diverse maten en kleuren. Naast de bekende merken Elba, Leitz en Esselte hebben wij ook ordners van ons huismerk Quantore. Net zo goed van kwaliteit, maar dan tegen een zeer schappelijke prijs. Bestelt u online, dan worden de producten snel bij u thuis of op kantoor bezorgd. En bestelt u voor meer dan 50 euro, dan is dat zelfs helemaal gratis!

donderdag 02 december 2021 12:18

Kerstkaarten op maat

Het is een goede gewoonte om kaarten te verzenden aan uw relaties als dank voor de samenwerking in het afgelopen jaar. We hebben diverse voorbeelden van traditionele kerstkaarten voor u klaarliggen, maar wist u dat wij ook een ontwerp op maat kunnen maken? Helemaal naar uw wensen en specificaties wat betreft papier, formaat en ontwerp. Uiteraard drukken wij deze graag voor u! En indien u dat wenst kunnen wij zelfs de adressering en verzending helemaal verzorgen. Zo kunt u op tijd beginnen met het optuigen van de kerstboom! Kijk voor meer informatie op www.totalprint.nl/kerst

Vraag direct een offerte aan:

donderdag 09 december 2021 12:14

TotalPrint is uw groene drukker

Duurzaamheid staat bij TotalPrint altijd al hoog in het vaandel. In 2021 hebben we alle verlichting vervangen door led en sinds kort compenseren we de uitstoot van CO2 die vrijkomt bij de productie van de energie die wij verbruiken en de kilometers die worden gereden door onze bezorgers. Alles om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. In 2022 gaan we hierin nog een stapje verder. In het nieuwe jaar vertellen we u graag waarom wij uw groene drukker zijn.

donderdag 16 december 2021 12:11

Ons eindejaarsgeschenk

De laatste weken van het jaar zijn ingegaan. Een gezellige tijd met iedereen die je lief is om je heen. En misschien wel met cadeautjes onder de boom! Natuurlijk ontvangt u als zeer gewaardeerde relatie dit jaar ook weer ons traditionele eindejaarsgeschenk. Momenteel leggen de laatste hand aan deze bureaukalender die als thema ‘duurzaamheid’ heeft meegekregen. We verwachten deze kalender rond de jaarwisseling bij u te bezorgen. Nog eventjes geduld dus…

woensdag 20 oktober 2021 14:06

Pluim winnaars

Lezers van onze digitale nieuwsbrief hebben altijd een streepje voor. Zij zijn als eerste op de hoogte van de acties voor de aankomende periode en worden als eerste geïnformeerd over nieuwe diensten en producten van TotalPrint en TotalKantoor. De winnaars van de vorige nieuwsbrief (juni) hebben hun Pluim inmiddels opgehaald. De winnaars van de vorige nieuwsbrief (juli) zijn:

Sjef Kock - Jeannette Medisch Pedicure
Esther van Westerloo - Adviesburo Robbe BV

Van harte gefeliciteerd!

Pagina 1 van 3

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout

0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Menu

Direct naar: